• 25% korting
  • kortingscode: OPHEFFINGSUITVERKOOP
  • Alles wordt ingepakt als een feestje!

Cadeau voor haar

Gepubliceerd op 3 februari 2021 om 15:13

Ik zit achter mijn laptop en typ bij Google in 'cadeau voor haar'. Er komt een lijst uitrollen met mooie producten, maar ik blijf maar scrollen. Er is zoveel keus dat ik echt geen idee heb wat ik moet kiezen.

In deze blog selecteer ik een aantal verschillende producten uit onze webshop die leuk zijn om aan een vrouw cadeau te doen.

Valentijnspecials

Wil je graag gericht op valentijn iets geven? Dan zijn de hartjes oorbellen (ook in zilverkleur) en de ketting met hartjes (ook in goudkleur) heel mooi om te geven. Is je partner heel romantisch? Dan zal dit flesje met briefje, waar je handgeschreven je liefde op kan verklaren, zeker in de smaak vallen. 

Bloemen

Met bloemen kan je eigenlijk niet gauw iets verkeerd doen. Met name droogbloemen zijn op dit moment helemaal de trend en passen in ieder interieur. Deze houten houder met droogbloemen is dan ook een mooi cadeau om te geven. In tegenstelling tot een vers boeket bloemen heb je hier maandenlang plezier van. En ze zijn ook nog eens allergie vrij!

Sieraden

Veel vrouwen houden van sieraden. In onze webshop hebben wij genoeg keus en de meeste sieraden zijn minimalistisch, dit betekent dat ze subtiel en fijntjes zijn. Alle sieraden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals stainless steel. Dit mag niet verkleuren waardoor je er lang plezier van hebt. 

Wil je graag een sieraad voor een mooie prijs maar met de uitstraling van de sieraden van een juwelier? Dan kan je bijvoorbeeld voor de sieraden met zirconia's gaan, zoals; oorbellen creolen, oorbellen double, oorbellen lilly of de pearl armband (ook in zilverkleur).

Soms draagt een vrouw geen of weinig sieraden maar wil je haar toch graag een sieraad geven. Ga dan voor een leuk basis armbandje, zoals de basis armband (ook in zilverkleur), leaf armband of de schakelarmband (ook in goudkleur).

Wooncirkels

Zoek je een cadeau voor iemand die het leuk vindt om haar huis gezellig te maken? Dan zijn deze wooncirkels het perfecte cadeau. Ze passen in ieder interieur en door het formaat (14 cm) is het een mooie toevoeging in elk huis.

Nog geen keuze kunnen maken?

Vind je het toch lastig om een keuze te maken, omdat je haar stijl en smaak niet goed weet? Ga dan voor deze leuke kaartjes of cadeautjes met een tekst er op.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies om tot een keuze te komen? We staan graag voor je klaar via whatsapp, e-mail of social media.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.