• 25% korting
  • kortingscode: OPHEFFINGSUITVERKOOP
  • Alles wordt ingepakt als een feestje!

Levertijd en verzendkosten

Wij streven er naar om zo snel mogelijk je bestelde producten als een feestje op te sturen! De bestelling wordt binnen 1-4 werkdagen verzonden. Heb je de producten sneller nodig? Neem contact met ons op. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, wordt er een bevestigingsmail verstuurd inclusief de factuur. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact met ons op om te controleren of de bestelling in goede orde is ontvangen. Als de bestelling wordt verzonden ontvang je een verzendbevestiging via e-mail. De bestelling wordt pas verzonden als het verschuldigde bedrag door ons ontvangen is.

Wij gebruiken zowel nieuwe verzenddozen als gebruikten.

Heb je iets besteld wat speciaal voor jou op maat gemaakt wordt, dan kan de levertijd langer zijn, dit zullen we bij bestelling kenbaar maken.

 

Verzendkosten Nederland:

- Verzending brievenbus pakket 0 - 2 kg: € 2,99

- Verzending pakket 0-10 kg: € 5,50

 

Verzendkosten België:

- 0 - 350 gram : € 7,50

- 350 - 2 kg : € 9,00

Vanaf 4 producten krijgt u € 4,- korting op de verzendkosten met de kortingscode 'VERZENDINGBELGIE'

Na betaling verzenden wij de bestelling na 1 tot 4 werkdagen(mits anders aangegeven bij een artikel). Wanneer je de bestelling ontvangt hangt af van Post NL.

 

Controleer altijd de verzendgegevens, heb je toch de verkeerde verzendgegevens ingevuld? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en wij zullen het aanpassen. Mocht de bestelling al verzonden zijn kunnen wij hier niks aan veranderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor extra verzendkosten indien er foutieve verzendgegevens zijn ingevuld.