• 25% korting
  • kortingscode: OPHEFFINGSUITVERKOOP
  • Alles wordt ingepakt als een feestje!

                                                          Over ons

Nieuwsgierig naar de persoon achter Jari jewels and gifts?

Mijn naam is Jacolien Binnekamp - Koele, 26 jaar en getrouwd. De belangrijkste kernwoorden voor mij in mijn leven zijn: familie, vrienden, liefde, dankbaarheid, genieten van de kleine dingen, vertrouwen, geloof, positiviteit, zorg voor elkaar.

Al van jongs af aan is sieraden maken en/of kopen mijn favoriete bezigheid. Alles wat met fashion te maken heeft vind ik geweldig. Daarom ben ik ook de opleiding ondernemer Mode gaan doen met als droom om een eigen winkel te beginnen. Bij leuke stageplekken heb ik de kans gekregen om te ervaren hoe het is om te verkopen. Het contact met de mensen heb ik heel waardevol gevonden met als doel dat de klant blij de winkel uit loopt. Op lange termijn was een eigen winkel beginnen nog niet haalbaar. De opleiding heb ik afgerond en ik ben op zoek gegaan naar waar nog meer mijn interesse lag.

Hoe een mens in elkaar steekt vind ik erg intrigerend en ik kijk graag naar de persoon achter het gedrag. De opleiding Maatschappelijk Werk en dienstverlening kwam op mijn pad. Deze opleiding heb ik afgerond en ook mijn werk in gevonden. Helaas kreeg ik een burn-out en moest ik leren om meer dingen te doen die ik leuk vind, wat voor ontspanning zorgt en wat mij energie geeft. Het sieraden maken ben ik toen weer gaan oppakken. Wat geweldig om verschillende materialen te hebben en dit samen te laten komen tot een mooi sieraad. Hier vandaan ben ik deze webshop gaan starten en op den duur gaan uitbreiden met ook andere producten, zoals woonaccessoires, modeaccessoires. 

Ik hoop dat ik jou ook enthousiast kan maken met deze prachtige sieraden en andere producten die ik met zorg voor je maak of uitzoek. Mensen blij maken vind ik het mooiste wat er is dus iedere bestelling zal ik als een cadeautje verzenden. Het te woord staan van klanten, vragen beantwoorden of advies geven doe ik graag. Contact opnemen kan via de online chat of het contactformulier.

 

Veel winkelplezier!