• 25% korting
  • kortingscode: OPHEFFINGSUITVERKOOP
  • Alles wordt ingepakt als een feestje!

Retourneren/bedenktijd/herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor een brievenbuspakket zijn maximaal € 4,10 voor een gewoon pakket circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via jari-jewelsandgifts@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Producten die u via deze webwinkel koopt kunnen op maat volgens de door u ingevoerde specificatie worden gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

Wil je jouw product retourneren? 

 

De voorwaarden bij het retourneren zijn: 

- Meld het eerst via jari-jewelsandgifts@hotmail.com;

- Retourneer de producten in hun originele verpakking, onbeschadigd en ongedragen;

- Retourneren kan alleen binnen 14 dagen na aankoop;

- is het product speciaal voor jou op maat of wens gemaakt, dan is retourneren niet mogelijk. Indien je niet tevreden ben, neem dan contact op. We kunnen dan samen naar de mogelijkheden kijken;

- De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. 

 

Het product kan geretourneerd worden naar: 

Jari jewels and gifts

Marmerstraat 31 

8084 XB 't Harde

 

Het bedrag, excl. verzendkosten zal worden teruggestort na ontvangst en goedkeuring. Het bedrag staat daarna binnen 7 dagen op jouw rekening.